Campanya regals i Lots de Nadal

Un cop més arriba el Nadal, i un cop més, és un orgull per a mi, presentar, després de 29 anys, el nou catàleg de Nadal als nostres clients i amics. Dic que és un orgull amb la boca ben ampla, doncs durant aquests 29 anys de trajectòria, ens heu acompanyat en el nostre camí, tant en els bons moments, com en els dolents, demostrant, any rere any, una enorme confiança i fidelitat.

Son temps difícils i plens d’incerteses, en els que encara no tenim clar si estem vivint en un somni o en una realitat, però penso que el que sí que hem de tenir clar, és que en el nostre camí, sempre hi ha algú, que sempre ha estat, que sempre ens ha ajudat a treure les pedres del camí, que sempre ens ha contagiat força, il·lusió, empenta, confiança...... Ara, en aquestes festes tan entranyables, disposem d’una gran oportunitat per agraïr als que sempre ens han fet costat, familiars i col·laboradors, amb algun detall, que, a més a més d’agraïment, demostri interès i apreci. El lot de Nadal és un regal esperat, ja que és consumible, és un regal compartit amb la família, útil, que genera il·lusió, reconeixement, expectativa, emocions.....Arribar a casa amb el lot de Nadal, repartir i compartir aquest amb la família, és un moment màgic.........

Enguany, tornem a gaudir d’una campanya de Nadal amb una inacabable selecció de lots i regals d’empresa, moderns, acurats, atractius i originals per tal que la seva organització sigui reconeguda en unes dates tan especials.

La nostra empresa, és l’empresa líder en vendes de lots de Nadal a l’àmbit nacional, amb 30 anys d’experiència en el sector, el que ens permet assegurar-vos un alt grau de professionalitat, el preu més competitiu del mercat, les millors marques...... i, per tant, el més elevat grau de satisfacció.

Us conviden a visitar la nostra pàgina web www.nadalia.cat on hi podreu descarregar el full de comanda per tal de gestionar aquestes còmodament.

Us volem recordar que la nostra campanya finalitza el proper dia 5 de desembre, amb la qual cosa, si voleu disposar de la vostra comanda tal i com l’heu dissenyada, és molt important que contacteu amb nosaltres abans d’aquesta data, ja que posteriorment no us podrem garantir la mateixa


Per fer les comandes o si necessiteu qualsevol informació o aclariment, us podeu posar en contacte amb nosaltres en les següents dades:

Tel: 977 15 45 32
Tel: 647 35 47 46
olga@dvpenedes.com
info@nadalia.cat

www.nadalia.cat


Agraïnt la vostra atenció, ens posem a la vostra disposició per tal que aquestes festes de Nadal siguin, per als vostres compromisos, veritablement inoblidables.

Sincerament,

Josep Mª Miejimolle
Gerent de Distribució i Vending Penedés i Nadalia

empresa